Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Üzerine ne kadar kar yağarsa yağsın taşıyacaktır. Kullanılan malzemeler prefabrik ev fiyatları 2022 yılında belirlenen fiyatları etkileyecektir. Kullanılan malzemeler dışında ekstra olarak farklı malzemelerde kullanılabilmektedir.

Prefabrik ev malzemeleri yapısı gereği duvar ve çatı sistemlerinin dışında diğer konutlarla benzerlik gösterir.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Prefabrik ev fiyatları standart üretimli olup ekstra kaplama uygulamalarına yer verilmeden hesaplanır. Aynı otomotiv fiyatlarında olduğu gibi opsiyonel müşteri tercihlerine göre ev fiyatları da kademelendirilir.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Sözleşmemizde bulunan genel kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığında üretim ve montaj hatalarına karşı garanti süremiz bir yıldır.

Prefabrik evlerin ortalama prefabrik ev kullanım ömrü fifty yıl olarak belirtilmektedir. Satın alma aşamasında en iyi kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri tercih etmek bu ömrü daha da artırmaktadır.

Bu noktada farklı bir ev tasarımı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin geleneksel bir konut yerine neden Karmod’u tercih ettiğini anlayabilirsiniz: Maliyet

Hızlı şekilde iletişime geçmek, prefabrik ev modelleri hakkında bilgi almak için aşağıdaki bilgilerden faydalanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Sözleşme ile eviniz üretilirken firmanın vereceği su basman planına göre prefabrik evinizin zemin betonunu hazırlatın

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev yaptırmak isteyen her müşterimizin bu yapıları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Prefabrik evinizin firma tarafından kurulumu sonrası şap işlemlerini gerçekleştirdiğinizde firmadan boyacı randevunuzu almayı unutmayın.

Yeni nesil teknolojideki makinelerin kullanıldığı modern bant hatlarında prefabrik ev saatler içerisinde üretilmektedir.

Report this wiki page